maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ratsastelijan kuukausihuolto

Kuten jo aikaisemmin olen maininnut, käyn kuukausittain hierojalla. Tänään viimeksi. (Voin suositella hyvän hierojan apua kaikille kanssajäykistelijöille.)

Ei voi sanoa kuin että eipä ihme, ettei ole oikein ollut ratsailla tuota joustoa lonkassa...

Onhan se tavallaan kiva, että on piukat pakarat, mutta ehkä jossain menee kuitenkin tervellisyyden raja. Sitä hieroja vaan ihmetteli, että miten ne jumit ovat siirtyneet oikeasta pakarasta vasempaan.

"Nyt pitäisi istunnan onnistua vähän eri tavalla", tuumasi hieroja saatuaan kankut auki. Hierojani ei harrasta hevosia, mutta on työnsä puolesta erinomainen kaikkien urheilulajien asiantuntija.

Koska lihakseni ovat venyttely-yrityksistä huolimatta olleet jopa tavallista kireämmät, olen alkanut syödä magnesiumia. Magnesium kun on lihasten aineenvaihdunnan kannalta tärkeä hivenaine.

Sitä en kuitenkaan tiennyt, että pitäisi syödä myös kalsiumia. Sekin on kuulemma olennainen. Ja oma maitotuotteiden kulutukseni, pari desiä jogurttia aamulla plus muutama siivu juustoa illalla, ei kuulemma riitä mihinkään. Niin että ei muuta kuin kalkkikaupoille.

Kalkkitabletti pitää hierojan mukaan ottaa aamulla, magnesium illalla. Näin siksi, että kalsium häiritsee magnesiumin imeytymistä.

Ja magnesiumia kannattaa ottaa nimenomaan Emgesan-merkkisenä, sanoi hieroja ja perusteli asiaa muiden asiakkaidensa kokemuksilla. Sattuipa hyvin, että olin ostanut juurikin kyseistä merkkiä. Osasin ostaa tätä merkki siksi, että vakoilin ennen apteekkiin menoa äitini pillerivalikoimaa. Hänellä kun on samoja ongelmia ja lisäksi sama hieroja.

Pitääpä tarkkailla, tuleeko mitään helpotusta jumituksiin näillä ohjeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti